Bayramda aşılamayla ilgili dikkat çeken uyarı!

Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli'den aşı konusunda bayram uyarısı...

Bayramda aşılamayla ilgili dikkat çeken uyarı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Kayseri Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, vatandaşlara aşı çağrısını sürdürdü. Benli, aşılamanın bayram boyunca da devam edeceğini ifade ederek, "Bayram boyunca Hastanelerimizde aşı yapılmaktadır. Toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmek için bir an evvel aşımızı olalım." ifadelerini kullandı. 
 Aşılamanın kentte son hızla devam ettiğine dikkat çeken Benli, mobil ekiplerinde farklı yerlerde aşı çalışmaları yaptığını söyledi. 
VATANDAŞLAR RANDEVUSUZ AŞI YAPTIRABİLİYOR 
Tüm vatandaşları bir kez daha aşı olmaya davet eden Doç Dr Benli, "Koronavirüs ile mücadelede en önemli silah olan aşılama konusunda Kayseri’de yürütülen faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor. Kamu, Özel, Üniversite Hastaneleri, Aile Sağlığı Merkezlerinin yanında mobil aşı ekipleri sayesinde alışveriş merkezleri, Organize Sanayi Bölgeleri, fabrikalar, işyerleri gibi nüfusun yoğun olduğu bölgelerde de vatandaşlar randevusuz olarak aşılarını yaptırabiliyor." dedi. 
VATANDAŞLARA ÇAĞRI
"17 yaş üstü tüm vatandaşlarımız için aşı uygulamasına başlanılmıştır" diyen Benli, "Aşısını yaptırmayan vatandaşlarımızı bir kez daha aşı olmaya davet ediyorum. Aşı uygulama noktaları İlimizde arttı ve vatandaşlarımızın aşıya ulaşımı kolaylaştı. Covid-19 ile mücadelede aşı en büyük silahımız olduğunu biliyoruz, bu nedenle aşı sırası gelen gençlerimiz, gurbetçilerimiz ve tüm vatandaşlarımızı, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden veya 182'den kendilerine en yakın sağlık tesisine randevu alarak aşılarını yaptırmaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.