Başmısırlı: Ağızları bıçak açmıyor! Patates, soğan, iaşe ile övünen idareciler

DEVA Partisi İl Başkanı Begüm Başmısırlı, esnaf ve mahalle ziyaretleri ile vatandaşları dinlediklerini belirterek, 'Güvensizlik, mutsuzluk, artan fiyatlar, küçülen pazar alanları kayıplar. Esnafın ağzını bıçak açmıyor. Hükümetten hiç destek alamadıklarını belirtiyorlar' dedi.

Başmısırlı: Ağızları bıçak açmıyor! Patates, soğan, iaşe ile övünen idareciler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kayseri İl Başkanı Begüm Başmısırlı, parti yöneticileri ile birlikte esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi. 
“ESNAFIN AĞZINI BIÇAK AÇMIYOR”
Esnafın yaşadığı sıkıntıları gündeme taşıyan Başmısırlı, “Bugün pazar ziyareti yaptık. Esnafımızla konuştuk Gemerek'ler Pazarını da ziyarette bulunduk. Dertler sorunlar hep aynı. Güvensizlik, mutsuzluk, artan fiyatlar, küçülen pazar alanları, kayıplar…Esnafın ağzını bıçak açmıyor” diye konuştu. 
“ESNAF DERTLİ, PATATES, SOĞAN, İAŞE İLE ÖVÜNEN İDARECİLER”
Esnafın kendilerine “Hükümetten hiç destek alamadıklarını” belirttiklerini ve bu nedenle de vergileri ödeyemediklerini dile getiren Başmısırlı, vatandaşların da yine genel manada ekonomik sıkıntı içerisinde olduğunu söyledi. Başmısırlı, “Ramazan ayı boyunca hükümetin üst düzey yöneticilerin verdiği resimler mesajlar, halkımızı o kadar fakirleştirdik ki. Patates, soğan, iaşe ile övünen idareciler, yardım ise ‘sağ elin verdiğini sol el bilmesin’ olması gerek. Halkını bu kadar aşağıya çeken hükümet…” şeklinde ifadeler kullandı. 
“GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANAN KADIN BAKAN OLDU”
Görevden alınan ve hakkındaki dikkat çeken iddialarla gündeme gelen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile ilgili de paylaşım yapan Başmısırlı, “Türkiye'de Ticaret bakanlığı gibi önemli bir kurumun başına bir kadın getirildiği zaman mutlu olmuştuk.  Ne yazık ki, bugün hicap duymaktayım görevinden başarılı bir şekilde ayrılan değil görevini kötüye kullanan kadın bakan oldu. Halkın kafasındaki soru işareti iyice büyüyor” dedi.