'Baskı ve zorbalıklara rağmen kazanan işçiler olacaktır'

Türkiye İşçi Partisi (TİP) tarafından 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Baskı ve zorbalıklara rağmen kazanan işçiler olacaktır'

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kayseri İl Teşkilatı, Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama yaptı. İl Teşkilatı tarafından, “Eşit işe eşit ücret”, “Haftada 35 saat” pankartları açılarak bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı; 

“Yine her 1 Mayıs'ta olduğu gibi işçiler çalıştırılarak meydanlara inmesi engellenmek istese de TİP olarak örgütlü mücadelemizle İşçi ve Emekçi bayramını kutladık.
İşçi sınıfının bütün azmi ve kararlılığıyla oligarşiye ve onun çeşitli uzantılarına karşı bir direnç hattı olarak geliştirdiği örgütlü gücünü meydanlarda gözler önüne serdiği, bizler için de geleneksel bir anlam ve öneme sahip olan 1 Mayıs'ta TİP Kayseri İl Örgütü olarak meydandaydık. AKP'nin desteklediği sermaye düzenine karşı işçi sınıfının emek mücadelesinde her zaman olduğu gibi bugün de yanındaydık ve yanında olmaya devam edeceğiz.
Düzenin emekçi sınıf üzerindeki tüm baskı ve zorbalıklarına rağmen kazanan işçiler olacaktır.”
 

'Baskı ve zorbalıklarına rağmen kazanan işçiler olacaktır'