Başkanlardan Üzüm'e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kayseri İl başkanlığı görevine getirilen Fatih Üzüm'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Üzüm'ü bakın kimler ziyaret etti? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde…

Başkanlardan Üzüm'e ziyaret

Kayseri’de geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen temayül yoklaması sonucunda, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'na yeni bir ismin atanması konusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla kesinleşmişti. Bu kapsamda, Kayseri'nin il başkanlığı görevine getirilen Fatih Üzüm, resmi olarak göreve başlamıştı.
İl Başkanı Üzüm’e hayırlı olsun ziyaretleri sürerken dikkat çeken bir ziyarette belediye başkanlarından geldi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin Kayseri il başkanı Fatih Üzüm'e hayırlı olsun dileklerini iletmek ve desteklerini sunmak üzere bir araya geldiler.