Başkanlar o toplantıya neden katılmadı?

Önceki gün Ankara'da Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği'nin öncülüğünde gerçekleştirilen 'Kayseri Buluşmasına' sadece muhalefet milletvekillerinin değil AK Parti dışındaki ilçe belediye başkanlarının da katılmadığı ortaya çıktı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Başkanlar o toplantıya neden katılmadı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Önceki gün Ankara’da, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Kayseri Buluşmaları’ toplantısının yankıları devam ediyor. Whatsapp mesajı ile davet edilen MHP Milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy’un protokol ve nezaket kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle katılmadıkları, SP Genel Başkanvekili Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan ve CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’in davet edilmediği ‘Kayseri Buluşmaları’na AK Parti dışındaki belediye başkanlarının da davet edilmediği ortaya çıktı. 

Başkanlar o toplantıya neden katılmadı?

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın ‘Bu buluşmamızın amacı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek Marka Şehir Kayseri’miz için yapacağımız tüm çalışmaları istişare etmekti. Dayanışma içinde, bu güzel şehre hizmet etmeye ve memleketimizin evlatlarına sahip çıkmaya kararlılıkla devam edeceğiz.’ sözleriyle duyurduğu toplantıya Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’li belediye başkanlarının yönettiği Bünyan, Özvatan ve Sarıoğlan’ın yanı sıra  CHP’li Sarız, Pınarbaşı, Akkışla ve Felahiye Belediye Başkanları ile İyi Partili Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç’un da  davet edilmediği öğrenildi.