Başkanlar gözde mekanda buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, son dönemin gözde mekanında Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ile bir araya geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Başkanlar gözde mekanda buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Açıldığı günden itibaren Kayseri’nin gözde mekanları arasına girmeyi başaran Bünyan Cam Seyir Teras bu kez Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ağırladı. Başkan Büyükkılıç’ın ziyaretini sosyal medyadan paylaşan Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, “Bünyan Cam Seyir Terasımızın büyük destekçisi, projemize büyük katkılarda bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile birlikte eserimizi ziyaret ederek, Yeşil Bünyan'ımızın eşsiz manzarasını görmek için gelen hemşehrilerimizle hasbihal ettik.
Başta en değerli projemiz Bünyan Cam Seyir Terası olmak üzere tüm çalışmalarımızda bizlere büyük destek veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a ziyaret ve destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi. 

Başkanlar gözde mekanda buluştu
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da ziyaretle ilgili olarak, “Yün halıları, gilaburusu ve tarihi kervansarayları ile ünlü Bünyan ilçemizin muhteşem manzarasını, Kayabaşı Cam Seyir Terası’nda zirveden izledik. Bu eşsiz manzarayı izlemeye gelen hemşehrilerimizle bir araya gelip, sohbet ettik. Tüm hemşehrilerimizi de keyifli vakit geçirmek için Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle hayata geçirilen Kayabaşı Cam Seyir Teras’a bekliyoruz” mesajını paylaştı.