Başkanlar buluştu! İşte masadaki merak edilen konu

AK Partili belediye başkanları her hafta bir araya gelerek buluşmalarını sürdürüyor. Önceki buluşmalarda sadece merkez ilçe belediye başkanlarının er aldığı buluşmalarına bu kez kırsal ilçe belediye başkanları da dahil oldu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Başkanlar buluştu! İşte masadaki merak edilen konu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Partili belediye başkanları 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından her hafta bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor. İlk olarak büyükşehir belediyesinde yapılan toplantıya merkez ilçe belediye başkanları katılmış ve istişare gerçekleştirilmişti. Ardından toplantılar merkez ilçe belediye başkanlıklarında devam etmişti. 

Başkanların çalışmaları devam ederken bugün yeniden bir araya geldiler. Bu kez sadece merkez ilçe değil kırsal ilçe başkanalarından da toplantıya katılan isimler oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya geldi.

Başkanlar buluştu! İşte masadaki merak edilen konu

Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda hizmet ve yatırımlar ele alınırken, ilçelerdeki mevcut durumun yanı sıra birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yapılan çalışmalar görüşüldü.

Şehrin geleceğine yönelik hizmetlerin ve yatırımların istişare edildiğini belirten Büyükkılıç, merkezde olduğu kadar ilçeleri de hizmetlerle ihya etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Büyükkılıç, ‘Her Şey Kayseri İçin’ sloganıyla tüm belediye başkanlarıyla omuz omuza verip, yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşmayı sürdüreceklerini vurgulayarak, her zaman uyum içerisinde, ortak aklı önemseyerek hizmet edeceklerini kaydetti.