Başkanlar bir kez daha buluştu! İşte masadaki konu

AK Partili başkanların bu kez durağı Talas Belediyesi oldu. Başkanların toplantıdaki gündemi merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkanlar bir kez daha buluştu! İşte masadaki konu

AK Parti heyeti mayıs ayı sonu itibariyle başladığı belediye buluşmalarını sürdürüyor. İlk olarak 27 Mayıs Pazartesi günü büyük belediyesinde Başkan Memduh Büyükkılıç’ın misafiri olan ilçe belediye başkanları ve milletvekilleri bir araya gelmeye devam ediyor. Başkanlar bu kez haftanın ilk günü olan pazartesi değil hafta ortası olan Çarşamba günü buluştu. Buluşmaya Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ev sahipliği yaptı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkıkıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Kocasinan Belediye Başkanız Ahmet Çolakbayrakdar ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm’ün katıldığı toplantıda Kayseri’de yapılacak çalışmalarla ilgili istişare ve değerlendirmeler yapıldı. 

Başkanlar bir kez daha buluştu! İşte masadaki konu

Buluşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Üzüm, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkıkıç, Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu ve Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte Talas Belediyemizi ziyaret ederek, şehrimizde yapacağımız çalışmalarla ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. 

Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın’a ev sahipliği için teşekkür ediyor, ilçemiz için yaptığı çalışmalarda kolaylıklar diliyorum.” dedi.