Başkanın ilk icraatı bakın ne oldu?

Cumhur İttifakı Bünyan adayı Selahattin Metin, İlçenin yeni Belediye Başkanı oldu. Metin'in ilk icraatı dikkat çekti. Detaylar Kayseri Haberinde...

Başkanın ilk icraatı bakın ne oldu?

Cumhur İttifakı Bünyan adayı Selahattin Metin, başarılı bir seçim geçirerek, Belediye Başkanı oldu. Metin’in ilk icraatı, Bünyan Şehitliğini ziyaret etmek oldu.

Metin ve beraberindekiler burada şükür kurbanı kesti. Metin, ziyaretle ilgili, ‘Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe Başkanımız Tevfik Düzen, Ak Parti ilçe başkan yardımcımız Osman Toktaş, Kaçep Bünyan İlçe Başkanımız Nagehan Altun ve Meclis Üyelerimiz ile Birlikte Bünyan Şehitliğimizde şükür kurbanımızı kestik rabbim kabul eylesin’ ifadelerini kullandı.

Başkanın ilk icraatı bakın ne oldu?

İkinci ziyaret aile mezarlığı oldu

Metin, ardından da aile mezarlığını ziyaret etti. Metin, sosyal medya hesabından, ‘Bugünkü ziyaretlerimizin ardından, ailemle birlikte bizleri yetiştiren, bugünlere gelmemizde en büyük katkıyı sağlayan annem merhume Şehnaz Metin ve babam merhum Niyazi Metin’in kabrini ziyaret ettim. Cenab-ı Allah rahmet eylesin.’ ifadelerini kullandı.

Metin, Bünyan’da yüzde 45.08’lik oy oranıyla Belediye Başkanı seçildi. Metin’i, yüzde 14.33’lük oranda Erhan Özhan alırken, yüzde 5.66’lık oy oranıyla Saadet Partisi takip etti. Zafer Partisi 3.73’lük oy aranı alırken, Büyük Birlik Partisi de 1.52’lik oy aldı. 

Başkanın ilk icraatı bakın ne oldu?

1964 yılında Bünyan'da doğan Selahattin Metin, evli ve 3 çocuk babası. 1981 yılında Kayseri Mimar Sinan Yapı Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimini Niğde Üniversitesi Bor Meslek Yüksek Okulu İklimlendirme Soğutma Bölümü'nü tamamlayan Metin, 25 yıl Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalıştı.2012 yılında emekli olan Metin, ticaretle uğraştı. 1997-1998 yıllarında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında Kayseri İl Başkanı olarak görev yapan Metin, ayrıca Ülkü Ocakları Türkiye Müfettişliği de yaptı,