'Başkanım yorumları hiç okumuyorsunuz anlaşılan'

Şimdi de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın sosyal medya yorumlarıyla imtihanı…

'Başkanım yorumları hiç okumuyorsunuz anlaşılan'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın ve belediyeye ait sosyal medya hesaplarının paylaşımlarının altına yorum yapan vatandaşlar gündeme getirdikleri sorunlara çözüm bulamıyor.

ÇÖZÜM MERKEZİ İLE ÖRNEK OLAN BELEDİYE ŞİMDİ VATANDAŞI MUHATTAP ALMAZ OLDU

Bir dönem kurduğu Çözüm Merkezi ile ilçe sınırlarında yaşayan vatandaşlarla interaktif bir iletişim sağlayan Kocasinan Belediyesi’nde bugünlerde vatandaşlar muhattap bile alınmaz oldu.

Özel bir yazılım geliştirilerek vatandaşla hızlı iletişim kurmak için Çözüm Merkezi oluşturan Kocasinan Belediyesi ulaşan sıkıntıların çözümü için de hızlı bir aksiyon alıyordu.

Şimdilerde ise Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın ve belediyenin sosyal medya hesaplarında paylaşılan bilgilendirmelerin altına yorum yapan vatandaşlar muhattap alınmıyor, dile getirdikleri sorunlar dikkate alınmıyor, hatta gerek Başkan Çolakbayrakdar gerekse belediyenin sosyal medya hesaplarına yapılan yorumlar siliniyor.

Vatandaşların sıkıntılarını paylaştığı yorumları ‘olumsuz yorum’ düşüncesiyle silen belediyenin bu tavrı vatandaşı kızdırıyor.

“NE ARAYAN VAR NE SORAN VAR!”

Çamur deryasına dönen Mahzemin Mahallesi’nden sorunlarını belediyenin ve başkanın sosyal medya hesabından yaptıkları yorumlarla dile getiren vatandaşlar, “Ne arayan ne soran ne de sorunlarımızla ilgili bir adım atan yok” ifadeleriyle tepkilerini dile getirdi.

Mahzemin’den haber merkezimize ulaşan vatandaşlar, “Belediye yetkililerine sizin aracılığınızla bir kez daha sesleniyoruz, Mahzemin’in yollarının haline belediyemiz bir çözüm bulsun. Çamura batmış vaziyetteyiz. Belediye başkanımız bu talebimizi duysun.” dediler.

BAŞKANIM YORUMLARI HİÇ OKUMUYORSUNUZ ANLAŞILAN, GAREZİNİZ Mİ VAR ?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çokakbayrakdar’ın bir hayırsever tarafından ilçede yapılacak olan okulun temelinin atıldığı ile ilgili paylaşımının altına yorum yapan Recep Duymaz isimli vatandaş da başkanın ve belediyenin sosyal medya hesaplarındaki duyarsızlığa tepki gösteren bir yorum yaptı.

Recep Duymaz, Ahmet Çolakbayrakdar’ın paylaşımının altına şu yorumu yaptı:

“recep_duymaz_Başkanım yorumları hiç okumuyorsunuz anlaşılan YAKUT MAHALLESİNEDE BİR HAYIRSEVERİMİZ OKUL YAPTIRACAKTI VAZMI GEÇTİ ACABA BİZİM YAKUT MAHALLESİNE AYRI BİR GAREZİNİZ VAR GALİBA NEDEN HİZMET VERİLMİYOR ANLAMIYORUM BİZDE VERGİMİZİ ÖDÜYORUZ.”