Başkandan yeni Bakan'a ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkandan yeni Bakan'a ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürütürken, 2 Temmuz Salı günü Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Fahrettin Koca’dan boşalan Sağlık Bakanlığı koltuğuna oturan Kemal Memişoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. 

Başkandan yeni Bakan'a ziyaret

Bu çerçevede Kayseri’den de Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Bakan Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, hayırlı olsun temennilerini ilettiklerini söyledi. Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Sağlık Bakanı olarak atanan Prof. Dr. Sayın Kemal Memişoğlu’nu AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Elitaş ve AK Parti İl Başkanımız Fatih Üzüm ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Misafirperverlikleri için Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.