Başkandan 'tasarruf tedbiri' vurgusu!

Kayseri'de ilk kez kamp ve karavan festivaline ev sahipliği yapan İncesu bu kez de Kayseri Motorcular Kulübü üyelerini ağırladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Başkandan 'tasarruf tedbiri' vurgusu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin İncesu ilçesinde kültür ve turizm atakları haziran ayında da devam etti. Geçtiğimiz ay marina kıyısında Kamp ve Karavan Festivaline ev sahipliği yapan İncesu, haziran ayında da Kayseri Motorcular Kulübü üyelerini ağırladı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İncesu Kaymakamı Mustafa Çolak, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, İncesu OSB Başkanı İrfan Püsküllü'nün de katıldığı programda motor kulübü üyeleri bölgenin tarihi ve turizm mekanlarını ziyaret etti. 

Başkan 'tasarruf tedbiri' vurgusu!

Türkiye’de 3’üncü

Türkiye'nin en uzun 3'ncü Zipline parkuru olma özelliğine sahip İncesu Zipline Adrenalin merkezinde keyifli anlar yaşayan motor kulübü üyeleri bölgede Karamustafapaşa Kervansarayı, Arasta Çarşısı ve İncesu Marina Sosyal tesislerini görme fırsatı yakaladı.

Başkan 'tasarruf tedbiri' vurgusu!

‘Tasarruf tedbirlerini göz ardı etmeden ilçemizi tanıtacağız’

Programın ardından açıklamalarda bulunan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, “Söz verdiğimiz gibi İncesu'yu yerli ve yabancı turistlere tanıtmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz ay Kayseri ve civar illerden gelen karavancıları oluşturduğumuz Karavan Park alanında ağırladık. On binlerce kişi arama motorlarından İncesu ve İncesu Marinayı aradı.  Bölgemizde sükse yaratan bir festivali geride bırakırken, bu ayda motor tutkunu dostlarımızı ağırladık. Bölgemizin tarihi ve turizm yerlerini ziyaret ettiler.  Önümüzdeki aylarda tasarruf tedbirlerini göz ardı etmeden ilçemizi tanıtmaya devam edecek kültürel ve sosyal faaliyetlere devam edeceğiz. Bu faaliyetleri yapmamızda bizlere katkı sunan Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İl Müdürlerimize teşekkür ederiz” dedi.