Başkandan olay yerinde açıklama

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde dün etkili olan sağanak yağışın ardından sel sularına kapılan bir vatandaş hayatını kaybetti. Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, olay yerinden acı haberi verdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkandan olay yerinde açıklama
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde dün etkili olan gök gürültülü sağanak yağış hayatı felç etti. İlçeye bağlı Güllüce Mahallesi’nde etkisini gösteren yağışta sel sularına kapılan Muhittin Saraç’ın cansız bedenine ulaşıldı. Muhittin Saraç’ın otomobilinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bir evin bahçesinde bulundu. Saraç’ın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Başkandan olay yerinde açıklama

Bölgede gece saatlerinden beri incelemelerini sürdüren ve ekiplerden bilgiler alan Belediye Başkanı Selahattin Metin, acı haberi paylaştı. “Başımız sağ olsun” diyen Başkan Metin, “Dün akşam saatlerinde Güllüce Mahallemizde meydana gelen selde kaybolduğu bildirilen bir vatandaşımızın Üç Tepeler mevkiinde cansız bedenine ulaşıldı. Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Başkandan olay yerinde açıklama

Büyükkılıç da olay yerinde inceleme yaptı

Diğer yandan Başkan Metin, Kaymakam Turgut Gülen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Güllüce Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgede devam eden çalışmalar incelenirken son durum hakkında da vatandaşlara bilgiler verildi. 
Öte yandan sel sularına kapılan bir otomobildeki M.S. isimli vatandaştan haber alınamadığı bildirildi. JAK, itfaiye ve Türkuaz Arama Kurtarma Derneğine bağlı su altı arama ekipleri ile birlikte bölgede yaklaşık 280 arama kurtarma personelinin yaptığı arama çalışmalarında M.S.'nin cenazesi otomobilinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bir evin bahçesinde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından M.S.'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.


Başkandan olay yerinde açıklama