Başkandan öğrencilere karne hediyesi

Cuma günü karne alacak öğrencilere müjdeyi başkan verdi. Belediye Başkanı öğrencilere karne hediyesi olarak ne verecek? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Başkandan öğrencilere karne hediyesi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2023-2024 eğitim öğretim yılı 19 Ocak Cuma günü öğrencilerin karne almasıyla tatile girecek. Öğrencileri 15 günlük tatil keyfi beklerken Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar öğrencilere müjde verdi. 

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  'Öğrencilerimizin emeklerini takdir etmek ve tatillerini daha da renklendirmek adına böyle bir etkinlik düzenledik. 19-25 Ocak tarihleri arasında karnesini getiren tüm öğrencilerimize sinema keyfini ücretsiz olarak yaşatmayı amaçlıyoruz. İyi tatiller diliyor, keyifli seyirler temenni ediyorum' dedi.

Başkandan öğrencilere karne hediyesi

Okul öncesi ve ilkokul öğrencileri Orman Çetesi animasyon filmi 13.30 seansı ve ortaokul ve lise öğrencileri için Belle Sebastian Cesur Dostum filmi 15.30 seansını ücretsiz olarak izlenebilecek.

Öğrencilere karne hediyesi olarak sunulan bu sinema etkinliği, öğrenciler arasında heyecan uyandırdı. Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın bu anlamlı jesti, öğrencilere unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefliyor.