Başkandan 'Herkes Bünyan'a akacak' dedirten proje

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin ilçedeki çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında çok sayıda misafir ağırlayan Pınarbaşı Mesire Alanına bakın neler yapılacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkandan 'Herkes Bünyan'a akacak' dedirten proje

Adı Pınarbaşı olsa da yerin Bünyan’da olan mesire alanında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bölgeyi sık sık ziyaret eden Belediye Başkanı Selahattin Metin, çalışmaları yakından takip ediyor. 

Yaz aylarında serinlemek isteyenler için dikkat çeken bir adres olan Pınarbaşı Mesire Alanına yapılması planlanan projeler ise öne çıkıyor. 

Başkandan 'Herkes Bünyan'a akacak' dedirten proje

Pınarbaşı Mesire Alanına neler yapılacak?

Pınarbaşı Mesire Alanının cazibe merkezi haline getirilmesi için belediye çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede mesire alanının restoran kısmını ziyaret eden Başkan Metin, Mimar Ayşegül Aydın’dan bilgiler aldı. “Bünyan halkının en büyük isteği burada kapalı bir mekanın olması.” diyen Metin, “Burada yenileme çalışmalarına başlıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Başkandan 'Herkes Bünyan'a akacak' dedirten proje

Kapalı restorant alanı, balıkçılık kulübü, ‘kendin pişir kendin ye’ piknik alanı…

Bölgede ihtiyaç duyulan kapalı mekanı çözmeyi amaçladıklarını söyleyen Mimar Aydın, “Doğal yapıyı içine alacak şekilde fakat restoranta girdiğimizde de bir cam teras yapıp restorantın içerisinde aynı zamanda bu doğal yapıyı da ayaklarımızın altında görecek şekilde bir tasarım yapıyoruz. Restoranttan sonra restorantın etrafında gelişecek şekilde bir balıkçılık kulübü düşünüyoruz. Çünkü çok sayıda amatör balıkçılıklar ilgilenen vatandaşlarımız var fakat bu konuda destek bulamıyorlar. O yüzden bizde burada bir balıkçılık kulübü tasarlayacağız. Ardından ‘kendin pişir kendin ye’ konseptini biraz daha geliştirip tamamen hizmet alanıyla, piknik alanı oluşturmayı düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Pınarbaşı Mesire Alanında yapılan yeni çalışmaları, ‘Herkes Bünyan’a akacak’ dedirtti.