Başkan Yalçın, Kiçiköylüler'le sohbet etti!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın başlattığı 'Başkan Mahallemizde' çevrim içi buluşmalarının bu haftaki durağı Kiçiköy Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle zoom üzerinden bir araya gelen Başkan Yalçın, karşılıklı fikir alış verişiyle Talas için güzel sonuçlar elde ettiklerini söyledi.

Başkan Yalçın, Kiçiköylüler'le sohbet etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kendilerini evlerine kabul eden Kiçiköy sakinlerine teşekkür eden Başkan Yalçın, her buluşmada birbirinden değerli ve anlamlı fikirlerle karşılaştıklarını dile getirdi.
Programda ilk sözü alan Kiçiköy Mahalle Muhtarı Bekir Hastürk de şahsına ve mahalle halkına böyle bir fırsat tanımasından dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür ederek, “Mahallemizde güzel hizmetler yapılıyor. Öncelikle geçtiğimiz günlerde hizmete giren Altıntepe Semt Kütüphanesi için ve yeni konulan ekmek büfesi için çok teşekkür ederim. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın.” diye konuştu.
Yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı çok sayıda teşekkürün geldiği programa katılan diğer mahalle sakinleri de kentsel dönüşüm başta olmak üzere, okul talebi, yollara bariyer yapılması, okul bahçelerinin düzenlenmesi, çocuk oyun grubu konulması gibi konularda istek ve taleplerini dile getirdi.