Başkan Yağmur'dan sert tepki: Avukatın haddini bilmesini hatırlatıyoruz

Kayseri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Halit Yağmur, Pınarbaşı ilçesindeki Devlet Bahçeli Parkı'nın isminin değiştirilmesi teklifine sert tepki gösterdi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Başkan Yağmur'dan sert tepki: Avukatın haddini bilmesini hatırlatıyoruz

Kayseri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Halit Yağmur, Pınarbaşı ilçesindeki Devlet Bahçeli Parkı'nın isminin değiştirilmesi teklifine sert tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Yağmur, "Unutulmamalıdır ki, liderimizin ismine dil uzatmak, davaya gönül vermiş binlerce evladını karşısına almak demektir." dedi.

Başkan Yağmur açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Başbuğumuzun memleketi Pınarbaşı ilçemizde, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan parkın isminin değiştirilmesini teklif eden, Kendi partisinde bile ciddiye alınmayan, şovmenlikte mahretli ancak ruh hastalığı da dillere destan olan avukatın haddini bilmesini hatırlatıyoruz. Bu park, sadece bir yeşil alan değil; Ülkücü hareketin değerlerine, liderimizin mücadelesine ve milletimize hizmet şiarına atfedilmiş bir simgedir.

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin adı, yalnızca taş ve beton üzerinde değil, her ülküdaşımızın yüreğinde nakşedilmiştir. Unutulmamalıdır ki, liderimizin ismine dil uzatmak, davaya gönül vermiş binlerce evladını karşısına almak demektir."