Başkan uzaya giderse en çok özleyeceği 4 şeyi açıkladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç açıkladı. Başkan 14 gün uzayda kalacak olsa en çok neleri özleyeceğini açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Başkan uzaya giderse en çok özleyeceği 4 şeyi açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç açıkladı. Başkan 14 gün uzayda kalacak olsa en çok neleri özleyeceğini açıkladı.

İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı Uluslararası Uzay İstasyonunda Commander Michael ile yemek yediği anları resmi sosyal medya hesabı üzerinden, "Uluslararası Uzay İstasyonu’nda Commander Michael ile yemek keyfi!" notu ile paylaştı.

Başkan uzaya giderse en çok özleyeceği 4 şeyi açıkladı!

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank paylaşımı alıntılayarak sosyal medya kullanıcılarına , "Alper Gezeravcı'nın yerine 14 gün boyunca uzayda siz kalacak olsanız en çok neyi özlerdiniz?" sorusunu yöneltti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Varank'ın sorusunu yanıtlayarak en çok; sucuk, pastırma, mantı ve yağlamayı özleyeceğini açıkladı.

Başkan Büyükkılıç açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Pastırmadan sucuğa, mantıdan yağlamaya kadar Kayseri’mizin bir çok lezzetini özlerdik.."