Başkan, sevindiren haberi Madrid'den verdi!

İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen hükümetler zirvesinde önemli bir karar alındı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Başkan, sevindiren haberi Madrid'den verdi!

İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen İspanya-Türkiye 8. Hükümetler Arası Zirve kapsamında önemli bir adım atıldı. İspanya-Türkiye İş Forumunda iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin daha da güçlenmesine önemli bir katkı sağlayacak olan Türkiye-İspanya Ticaret Odaları Forumu kurulması için mutabakat zaptı imzalandı.

Başkan, sevindiren haberi Madrid'den verdi!

Konuyla ilgili açıklamayı KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci yaptı. Başkan Büyüksimitci açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "İspanya’nın başkenti Madrid’te, İspanya-Türkiye 8. Hükümetlerarası Zirve kapsamında gerçekleştirilen İspanya-Türkiye İş Forumunda, Türkiye-İspanya Ticaret Odaları Forumu kurulması için mutabakat zaptı imzaladık.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi olarak, İspanya Ticaret Odası Başkanı Sn. Jóse Luis Benet ile imzaladığımız mutabakat zaptının hayırlı olmasını temenni eder, iki ülke arasındaki işbirliklerinin daha da gelişmesine vesile olmasını dilerim." dedi.