Başkan personelinden böyle helallik istedi...

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, duygusal bir video paylaşarak belediye personelinden helallik istedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan personelinden böyle helallik istedi...

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, duygusal bir video paylaşarak belediye personelinden helallik istedi. Yerel seçimlerde MHP'ye verilmesiyle tekrar aday gösterilmeyen Başkan Altun'dan sosyal medya hesabından bir video paylaşarak personelinden helalik istedi.

Başkan personelinden böyle helallik istedi...

Açıklamasında bu ayrılığın bir veda olmadığının altını çizen Başkan Altun, "Güzel işler yaptık rabbim böyle ayrılmayı nasip etti, ama bu bir ayrılık değil telefonunun ucundayım. İnşallah yeni dönem daha güzel olur ben başkanlığın güzelliklerin hepsini yansıttığımı düşünüyorum ama bakın ne yaptıysak bu yapılan eserlerin hepsinin Bünyam Belediyesi çalışanlarının imzası var. Cam terasından, çöpk transfer istasyonundan, terminalinden, hastanesinden, yollarından, kaldırımlarımından, köylerde taziyelerine Bünyan takdir edersiniz ki vatandaş takdir ediyor son yılların en çok hizmetini devlet yatırımını ve insan yatırımını aldığı bir dönem oldu. Allah bayrama yetiştirmeyi nasip etsin, hakkınızı helal edin" dedi.

Başkan personelinden böyle helallik istedi...

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kayseri'nin Bünyan Belediye Başkanlığı Cumhur İttifakı ortaklarından Milliyetçi Hareket Partisine verilmesiyle beraber mevcut Başkan Özkan Altun karara saygı duyduğunu belirterek, "AK Parti’nin neferi olarak devam edeceğiz Cumhurbaşkanımızın izinde" açıklamasında bulunmuştu.