Başkan Memduh Büyükkılıç'tan Kayserispor'daki istifa ve temlik açıklaması

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor'daki istifa ve temlik konularına dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, Başkan Ali Çamlı'nın istifası ve Berna Gözbaşı'nın koyduğu tembellik üzerine değerlendirme yaptı.

Başkan Memduh Büyükkılıç'tan Kayserispor'daki istifa ve temlik açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da yaşanan istifa gelişmelerinin ardından taraftarın merakla beklediği açıklamayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptı. Ali Çamlı'nın istifası ve Berna Gözbaşı'nın kulüp alacaklarına karşılık koyduğu Temlik konularına değinen Büyükkılıç, durumu değerlendirdi.

Başkan Büyükkılıç'tan dikkat çeken Kayserispor değerlendirmesi

Kayseri Anadolu Haber'de gazeteci Hakan Çiftci'nin kaleme aldığı haberde, Başkan Memduh Büyükkılıç'ın Kayserispor ile ilgili değerlendirmelerine yer verildi. Büyükkılıç, geçmiş yönetimlerde yapılan çalışmalar hakkında her dönemdeki spekülasyonların ve yargıya taşınma olasılıkları dile getirildi.

Başkan Memduh Büyükkılıç'tan Kayserispor'daki istifa ve temlik açıklaması

Kayserispor'da temlik tartışması

Başkan Büyükkılıç, Berna Gözbaşı'nın koyduğu temliğin bankaya devredildiğini ve federasyondan gelecek kuruşun bu temliğe yatırıldığını ifade etti. Konunun açıklığa kavuşması gerektiğini vurgulayan Büyükkılıç, Ali Çamlı ve yönetimin bu durumun üzerinde desteklendiğini belirtti. Başkan Büyükkılıç, yanlışlık olması durumunda oturulup konuşulması gerektiğine vurgu yaptı. 

Başkan Büyükkılıç'ın yaptığı açıklamanın detayları için TIKLAYIN

Ali Çamlı'dan geniş çaplı basın toplantısı düzenleyecek

Öte yandan, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, 22 Ağustos Perşembe günü geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyecek. Çamlı, maç bitiminde bu toplantıya dair önemli detayların kapsamlı olduğunu açıklamıştı. Başkan Çamlı'nın bu toplantıda, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılardan bahsetmesi bekleniyor.