Başkan kulakların pasını sildi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyap Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki Ramazan etkinliklerine katıldı. Burada Aşık Veysel'in 'Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece.' Türküsünü söyledi. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Başkan kulakların pasını sildi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Başkan kulakların pasını sildi

Büyükkılıç, Recep Tayyap Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki Ramazan etkinliklerine katıldı. Büyükkılıç, burada Aşık Veysel'in 'Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece.' Türküsünü söyledi.

Başkan kulakların pasını sildi

Ramazan Etkinliklerinin keyif içinde devam ettiğini kaydeden Başkan büyükkılıç, 'Çok kıymetli hemşehrilerim ile iftardan sonra Millet Bahçesi etkinlik çadırında bir araya gelerek keyifli saatler geçirdik. Onlara Aşık Veysel'den "Uzun İnce Bir Yoldayım" türküsünü söyledim. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde ramazan etkinliklerimiz devam ediyor. Siz değerli hemşehrilerimi keyifli vakit geçirmek için etkinlik çadırımıza bekliyorum' ifadelerini kullandı.

Türkü bitiminde Millet Bahçesinde etkinlikte yer alan vatandaşlar, Başkan Büyükkılıç'ı hizmetlerinden ötürü ve söylediği Türküden dolayı alkışladı. Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla kucaklaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Başkan kulakların pasını sildi