Başkan'ın yokluğunun sebebi belli oldu!

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, son günlerde ilçedeki etkinliklere katılmaması 'Başkan Metin nerede?' sorularını gündeme getirmişti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Başkan'ın yokluğunun sebebi belli oldu!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi Belediye Başkanı Selahattin Metin'in son günlerde yerel etkinliklere katılmaması, "Başkan Metin nerede?" sorusunu gündeme getirmişti. Başkan Metin'in yokluğunun sebebi belli oldu. 

Son günlerde ilçede düzenlenen yerel etkinliklere Başkan vekilleri Mehmet Emre Taşçı, Osman Toktaş ve Başkan Yardımcısı Yaşar Çakmak'ın katılması "Başkan Metin nerede?" sorusunu akıllara getirmişti. Başkan Metin'in yokluğunun sebebi ise Bünyan Belediyesi'nden yapılan açıklama ile belli oldu.

Başkan Metin'in yokluğunun sebebinin İstanbul'da iş insanlarıyla Bünyan için gerçekleştirdiği önemli görüşmeler olduğu ortaya çıktı.

Bünyan Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Selahattin Metin’in Aksa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kazancı ve Süleyman Güdül ile bir araya geldiği bildirildi. Görüşmelerin, Kayseri ve Bünyan’a yönelik potansiyel yatırımlar üzerine olduğu ifade edildi.

Başkan Selahattin Metin, konuya ilişkin olarak, "Kayserimiz ve Bünyanımız’a yapılabilecek yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunduk" şeklinde açıklama yaptı.

Başkan'ın yokluğunun sebebi belli oldu!