Başkan İlmek: Acıların sona ermesini diliyorum

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, 'Bayramlar manevi duyguların ve birlikteliğin mihenk taşlarıdır' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Başkan İlmek: Acıların sona ermesini diliyorum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin İncesu İlçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada 'Büyük bir huzurla idrak ettiĝimiz rahmet, mağfiret ve bereket iklimini bütün islam alemine yaşatan, manevi duygu ve huzurun gönüllerde apayrı bir tat bıraktığı, ibadetlerle, dualarla rahmet ayını ihya etmeye gayret ettiğimiz on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerifi hüzünle uğurlarken aynı zamanda Ramazan Bayramına daha ulaşmanın huzurunu ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz' dedi.

Bayramların manevi duyguların ve birlikteliğin mihenk taşları olduğunu dile getiren İlmek, 'İnsanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği,dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı çok müstesna günlerdir.
İçinde bulunduğumuz bu mübarek günlerin, başta ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini ve bu vesile ile dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşanan acıların da sona ermesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. 
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, başta vatanı milleti için kanlarını, canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizin aileleri ve  gazilerimiz olmak üzere siz aziz İncesu’lu hemşehrilerimin bayramını kutlar, sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım' diye konuştu.