Başkan'dan Türkiye'nin Niagarası'na davet!

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk çevre düzenleme ve yol yapım çalışmasının tamamlanmasıyla araç trafiğine açılan Kapuzbaşı Şelalelerine vatandaşları davet etti. Detaylar Kayseri Olay'da...

Başkan'dan Türkiye'nin Niagarası'na davet!

Kapuzbaşı Şelaleleri çevre düzenleme ve yol yapım çalışmasının tamamlanmasıyla araç trafiğine açıldı. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Develi Cumhuriyet Başsavcısı İlteriş Altıntaş ve Milli Parklar Kayseri Şube Müdürü Mehmet Özer yapılan çalışmaları yerinde incelediler. 

Başkan'dan Türkiye'nin Niagarası'na davet!

Yapılan çalışmalar sonucunda modern ve konforlu bir yola kavuşan Kapuzbaşı şelalesi, ziyarete gelen misafirler tarafından büyük beğeni aldı. 

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk yapılan incelemeler sonrasında şu açıklamada bulundu; "Kapuzbaşı şelalesi hak ettiği değeri buldu.  Öncelikle Sayın Valimiz Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın. Dr. Memduh Büyükkılıç, Kaymakamımız Sayın Mehmet Kaya ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.

Başkan'dan Türkiye'nin Niagarası'na davet!

Kayseri’nin göz bebeği olan şelalemiz adeta doğal bir klima. Gerçekten insan buraya gelerek şehir hayatının stresinden arınıyor. Buz gibi suyu ile serinliyor. Bizlerde hep beraber var gücümüzle çalışarak şelalemizi ilmek ilmek dokuduk. İnsanlarımızın konforlu bir yolculuk yaparak, buraya ulaşımlarını kolaylaştırdık. Ayrıca bu güzelliğe gölge düşüren, düzensiz su borularını Kaski'miz ile kaldırarak modern bir hale getirdik. Bu çalışmalar gerçekten emek ve azimle oluyor.

Valiliğimizin, Büyükşehir Belediyemizin, bizlerin ve sayın Kaymakamımızın yapılan işleri yakın takibi ile şelalemiz güzelliğine güzellik kattı. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ederim. Türkiye’nin Niagarası olan Kapuzbaşı şelalesine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.”dedi.

Başkan'dan Türkiye'nin Niagarası'na davet!