Başkan Çolakbayrakdar'dan acı olaya ilişkin açıklama...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar dün akşam katıldığı bir televizyon programında TBMM'de konuşmasını bitirdikten sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez ile ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Çolakbayrakdar'dan acı olaya ilişkin açıklama...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar dün akşam Olay Türk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' adlı televizyon programında geçtiğimiz günlerde TBMM'de konuşmasını bitirdikten sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ne olmuştu?

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez 12 Aralık 2023 Salı günü TBMM'de yaptığı konuşma sonrası kalp krizi geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Bitmez, 14 Aralık Perşembe günü 53 yaşında Ankara'da hayata gözlerini yumdu.

'Bir saat sonrası ile ilgili her hangi bir şekilde tasarrufu olmayan yaratıklarız...'

Başkan Çolakbayrakdar konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bir sonrasıyla ilgili, bir adım sonrasıyla ilgili, bir saniye sonrası ile ilgili, bir saat sonrası ile ilgili her hangi bir şekilde tasarrufu olmayan yaratıklarız, insanlar. Allah herkese hayırlı sağlıklı ömürler versin. Geçenlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kürsüsünde Milletvekili konuşuyor, konuşmasının nihayetinde vefat ediyor. Son sözlerini orada kamera karşısında söylüyor. İbretlik bir hadise, biz kadere iman etmiş insanlarız. İnşallah bu seçim süreci neticelendiğinde hakkımızda hayırlısı olan; şehrimiz için, insanımız için, bizler için neyse o ileri gelsin. Bu noktada da kader çizgisinde bize bir belediye başkanlığı görevi var ise biz o belediye başkanlığı görevini; layıkıyla, hakkıyla, en iyi şekilde yapabilmenin gayreti içerisinde oluruz. Şimdiye kadar görev yaptığımız süre içerisinde 8,5 yılı aşan 9 yıla yaklaşan bir süre içerisinde baktığımızda bana deseniz ki, vicdanen rahat mısınız? Benim için en kritik şey budur. Benim için önemli olan o iç huzuru yaşayıp yaşamamak. Ben rahatsam vicdanım rahatsa ondan sonrasını konuşmamız lazım ama o rahat değilse konuşulanların söylenenlerin hiçbir anlamı yok. Biz halka hesap veriyoruz seçime gidiyoruz. Kayseri halkı bana yetki veriyor, oy veriyor tabiri caizse evinin dükkanının anahtarını teslim ediyor. Bizim üzerimize düşen bu emanete zeval getirmemek."