Başkan Çelik'ten Türkeş'in kızına zehir zemberek sözler

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik, MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş'ı sert sözlerle eleştirdi. Çelik neden, 'Tırnağına kurban olun Başbuğumun' dedi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkan Çelik'ten Türkeş'in kızına zehir zemberek sözler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş Taş, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara’da suikast sonucu öldürülmesiyle ilgili kaleme aldığı yazısıyla gündeme gelmişti. Daha sonra Adana’dan İyi Parti Milletvekilliği adayı gösterilen Türkeş, 14 Mayıs seçimlerinde meclise girdi. Başkan Çelik'ten Türkeş'in kızına zehir zemberek sözlerSosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, son paylaşımı ile Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik’in hedefi oldu. Başkan Çelik'ten Türkeş'in kızına zehir zemberek sözlerMilletvekili Türkeş Taş, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve mevcutta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başdanışmanı olan Servet Avcı ile fotoğraf paylaştı. Türkeş, paylaşımının üzerine, “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Servet Avcı beyin misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim.” yazdı. 

Paylaşımın ardından Türkeş Taş, eleştirilerin hedefi oldu. Türkeş’e bir eleştiride Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik’ten geldi. Türkeş Taş’ın paylaşımını alıntılayan Çelik, “Bizim cennet mekân başbuğumuzun soyadına gösterdiğimiz saygı ve vefanın zerresini babanızın emaneti olan MHP ve Ülkü Ocaklarına gösteremediniz!  Hadsizlikte çığır açtınız, tebrik ediyoruz!!! Tırnağına kurban olun Başbuğumun, Başbuğumun emanetlerinin!…” ifadelerini kullandı.Başkan Çelik'ten Türkeş'in kızına zehir zemberek sözler

İŞTE ÇELİK'İN O PAYLAŞIMI: