Başkan canlı yayında köy pazarına davet etti!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu bugün Tacettin Veli mahallesinde bulunan köy pazarını ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan canlı yayında köy pazarına davet etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu bugün Tacettin Veli mahallesinde bulunan köy pazarını ziyaret etti. Başkan pazar ziyaretini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayın ile duyurdu. Başkan Palancıoğlu pazarda esnaf ve müşteri ile bir araya gelerek halkın nabzını tuttu.

Başkan pazarda yaptığı açıklamalarda ise şu ifadelere yer verdi: "Şu anda Tacettin Veli mahallesinde köy pazarındayız. Burada İncesu Hamurcu köyünden gelmiş çok güzel üzümler var vatandaşlarımızı buraya davet ediyoruz. İncesu, Mahzemin, Yahyalı her yerden doğal ürünler geliyor. Fiyatlar uygun, ürünler güzel, buraya gelin pazarı değerlendirin. Her türlü ürün de var. Kayseri ilimizin tüm yöresel ürünlerini bu pazarda bulmak mümkün. 200 civarında ensafımız var, meşhur Yamula Patlıcanı da burada var. Gelin alışverişinizi buradan yapın."Başkan canlı yayında köy pazarına davet etti!