Başkan Cabbar'dan videolu çağrı!

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Bu video ile Başkan Cabbar vatandaşlardan bakın ne istedi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkan Cabbar'dan videolu çağrı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar sosyal medya hesabından bir video paylaşarak dikkat çeken bir çağrıda bulundu. 

Develi Meydanı’na Kızılay tarafından kan çadırı kuruldu. Başkan Cabbar da kan çadırını ziyaret ederek, kan bağışında bulundu. Burada konuşan Cabbar, vatandaşları da kan vermeye davet etti. Kan verdiği görüntüleri sosyal medyada yayınlayan Başkan Cabbar, “İlçemiz meydanında kurulan Kızılay kan çadırındayız. Bende vatandaşlık görevimi yapmak üzere buradayım. Şu anda kan veriyorum ve bunu gerçekten önemsiyorum. Bizi izleyen tüm hemşehrilerimizi de ilçe merkezindeki Kızılay’ın kan çadırına davet ediyorum. Çünkü bir gün olur belki bu verdiğimiz kanlar bize de ihtiyaç olarak gerekebilir. O yüzden ben tekrar söylüyorum bizi izleyen hemşehrilerimizi Develi merkezimizde meydanımızda kurulan kan çadırına bekliyorum.” dedi.Kızılay nedir?
Kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılay, kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik ve mineralli su işletmeleri alanlarında faaliyet sunar.