Başkan Büyükkılıç'tan görev süresi ile ilgili stratejik açıklama!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, görev süresi ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Büyükkılıç, 2025-2029 yıllarına yönelik olarak yaptığı açıklamada hangi ifadeleri kullandı? İşte Büyükkılıç'ın 2025-2029 planının detayları Kayseri haber bülteninde.

Başkan Büyükkılıç'tan görev süresi ile ilgili stratejik açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2025-2029 yıllarına yönelik olarak hazırladıkları stratejik plan ile ilgili açıklama yaptı. ‘Büyükşehir olarak 16 ilçe belediyesi ile birlik, beraberlik, dayanışma halinde, merkez ile kırsal mahallelerin eşit gelişmesi doğrultusunda topyekûn hizmet gayretimizi geçmiş dönemde olduğu gibi bu dönemde de sürdüreceğiz’ diyen Büyükkılıç, yeni döneme yönelik hedeflerini açıkladı.

Başkan Büyükkılıç'tan görev süresi ile ilgili stratejik açıklama!

Hedefimize ulaşacağımıza olan inancım tam

Stratejik olarak hedeflere ulaşacaklarına yönelik inancının tam olduğunu dile getiren Büyükkılıç, ‘Bizim, geçtiğimiz 5 yıllık sürede tek işimiz, halka hizmet etmek olmuştur. Mesai kavramı gözetmeden uyum kültürü içerisinde, ortak akılla yaklaşık 1,5 milyon nüfusa sahip Kayseri halkını kucaklayan anlayış içerisinde çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Yeni dönemde de inşallah kadim şehrimiz ve kadirşinas hemşehrilerimiz için yine dolu dolu bir hizmet süreci olacağına, stratejik olarak hedeflerimize ulaşacağımıza inancımız tamdır’ diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç'tan görev süresi ile ilgili stratejik açıklama!

Yönetimde katılımcı ve hesap verebilirlik vurgusu

Yeni dönemde ‘katılımcı, kapsayıcı ve hesap verebilir’ bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarına dikkat çeken Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ‘Yeni hizmet döneminde insan odaklı, hizmet ve eser siyaseti ile yerel kalkınma sağlama, verdiği sözü yerine getiren, katılımcı, kapsayıcı ve hesap verebilir yönetişim anlayışı ile akıllı ve dijital Kayseri, çevreye duyarlı Kayseri, sıfır atık uyumlu Kayseri, dirençli şehir Kayseri ve üretken ve rekabetçi Kayseri şeklinde hedefimizdeki Kayseri vizyonu ile hareket ederek gelişmiş, kalkınmış, modern, büyükşehirlerin konforunu yaşatan, sıkıntılarını yaşatmayan bir şehir inşa etmeye devam edeceğiz. Ulaşımdan kentsel dönüşüme, sağlıktan spora, turizmden sosyal ve gönül belediyeciliğine kadar 7’den 77’ye tüm kesim için birbirinden özel projelerimiz ile yeni 5 yıl için çalışıyoruz’ dedi.

Başkan Büyükkılıç'tan görev süresi ile ilgili stratejik açıklama!

Stratejik Planımız hayırlı olsun

Belirledikleri hedeflere kararlılık, özveri, samimiyet, cesaret ve gayretle sarıldıklarını ifade eden Büyükkılıç, Belediye Meclis gündeminede gelen 'Stratejik Planla' ilgili olarak ‘Hemşehrilerimizin layık olduğu şehri birlikte inşa edeceğiz. 2025-2029 dönemini kapsayan Stratejik Planımızın şehrimize ve ülkemize hayırlı, faydalı olmasını diliyorum’ şeklinde konuştu.