Başkan Büyükkılıç'tan davet var: Haydi maça!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bugün oynanacak Trabzonspor-Kayserispor karşılaşma öncesi çağrıda bulunarak, Kayserispor'a gönül verenleri maça davet etti! Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Başkan Büyükkılıç'tan davet var: Haydi maça!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor erteleme maçında bugün Trabzon’da üç puan mücadelesi verecek. Trendyol Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan sarı kırmızılılar zorlu deplasmandan üç puanla dönmenin hesabını yaparken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi de bu önemli karşılama öncesinde futbol coşkusunu zirveye çıkarmak için harekete geçti. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medyadan yaptığı çağrı ile Kayserispor’a gönül verenleri birlikte maç izlemeye davet etti. Başkan Büyükkılıç, ‘Bellona Kayserispor'umuzun Trabzonspor ile saat 20.00’de oynayacağı heyecan dolu karşılaşmayı hep birlikte Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçemizde izliyoruz… Futbol coşkusunu şehrimizin kalbinde, açık havada yaşamak isteyen tüm taraftarlarımızı Millet Bahçesi’ne bekliyoruz.’ dedi. 

Başkan Büyükkılıç'tan davet var: Haydi maça!

Papara Park’ta Mehmet Türkmen’in yöneteceği karşılaşma saat: 20.00’de başlayacak. 

Sarı Kırmızılılar Trabzon deplasmanının ardından da 23 Eylül Pazartesi günü İzmir deplasmanında Göztepespor ile karşı karşıya gelecek.