Başkan Büyükkılıç, mutlu gün için Gaziantep'e gitti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun mutlu gününe katılmak için Gaziantep'e gitti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Başkan Büyükkılıç, mutlu gün için Gaziantep'e gitti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğüne katılmak için Gaziantep'e gitti. Başkan Memduh Büyükkılıç, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun oğlu Muhammet ile Bayraktar Ailesi'nin kızı Nursena'nın evlilik törenine katıldı.

Başkan Büyükkılıç, bu özel günlerinde gençleri yalnız bırakmayarak duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: "Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun kıymetli oğlu Muhammet ile Nursena kızımızı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak evlilik akidlerine şahitlik ettik. Rabbimden gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diler, Bayraktar ve Tahmazoğlu Ailelerini de tebrik ederim."

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun oğlu Muhammet ve  Bayraktar Ailesinin kız Nursena'nın geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlanmıştı.

Başkan Büyükkılıç, mutlu gün için Gaziantep'e gitti