Başkan Büyükkılıç dilek tuttu mu?

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın ziyaretçileri isimleriyle dikkat çekerken, fotoğrafı gören vatandaşlar, 'Başkan dilek tuttu mu' diye sormaktan kendini alamadı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Başkan Büyükkılıç dilek tuttu mu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yoğun çalışma temposu içinde, kendisini makamında ziyaret eden misafirlerini de ağırlıyor. Dün gerçekleşen ve Büyükkılıç’ın sosyal medyadan paylaştığı bir ziyaret ise dikkatli gözlerden kaçmadı. Başkan Büyükkılıç’ın ziyaretçileri bulundukları görevler kadar isimleriyle de dikkat çekiyordu. Zira Büyükkılıç’ın ziyaretçilerinden biri İYİ Parti’den 27. Dönem Milletvekili olan Emekli Tuğgeneral Ali Aydın, diğeri ise Kayseri’nin tanınan iş insanlarından Yörtürk Vakfı Şube Başkanı Ali Aydın idi. Büyükkılıç’ın iki Ali Aydın arasında görenler ‘Başkan dilek tuttu mu’ diye sormaktan kendini alamazken, Başkan Büyükkılıç, ziyareti “Emekli Tuğgeneral Ali Aydın ile Yörük Türkmen Vakfı Kayseri Şube Başkanı Ali Aydın belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” mesajı ile paylaştı. 

FETÖ Kumpası mağduru Ali Aydın
27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde İyi Parti Adana Bölgesi, 3'nci sıradan milletvekili adayı olan Ali Aydın, 1980 yılında Jandarma Teğmen olarak orduya katıldı. 2011'de Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı görevindeyken Balyoz Soruşturması kapsamında tutuklanan, 2012 yılında emekli olan Aydın, 32 ay hapis yatıktan sonra hakkında 18 yıl hapis cezası verildi. Aydın, 9 Ekim 2013'te Yargıtay kararıyla beraat etti. Aydın, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri tarafından "Fahri Ferman", terörle mücadele esnasında göstermiş olduğu fedakarlıklar sonucu Türk Silahlı Kuvvetleri "Üstün Cesaret ve Feragat Şerit Rozeti" sahibidir. Aydın, Kastamonu Jandarma Bölge Komutanlığı görevinden önce Kayseri Jandarma bölge Komutanı olarak da görev yapmıştı.