Başkan Altun, 20 gün boyunca ne yapacaklarını açıkladı...

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Olay Türk TV'de yayınlanan 'Ramazan Özel' programına konuk oldu. Altun, Gazeteciler Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Altun, 20 gün boyunca ne yapacaklarını açıkladı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, programda Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında alınan tam kapanma kararını fırsat olarak gördüklerini belirtti. Bu süreçte belediye faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceklerini aktaran Başkan Altun, "20 gün boyunca tamir edilmeyen yol kalmayacak" dedi.
Tam kapanma sürecinde yapılacak belediye çalışmaları hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Altun bu kapsamda parke, kumlama, tamir ve duvar çalışmaları yapılacağını dile getirdi.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun; "Fen işlerimiz park ve bahçelerde temizlik istisnasız çalışacak, idari personelimiz yüzde 50 kıvamında çalışacak. Köylerimiz ve mahallelerimizde çalışmalarımızı da sürdüreceğiz. Parke çalışması, kumlama çalışması, tamir çalışması ve duvar çalışmaları yapacağız. Arkadaşlarıma 20 gün boyunca tamir edilmedik yol kalmasın dedim. Park ve bahçelerimizi menekşelerle donattık tüm ilçemizde. Parklarımızı dolaştım artık park kültürünü almışız çok hoşuma gitti. Geçen yıl ve bu yılı kıyasladığımızda yüzde 50 daha az aşınmış parklarımız halkımıza bunun için ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.