Başkan Akay'dan çiftçilere davet!

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, yaklaşan genel kurul için çiftçilere davette bulundu. Detaylar Kayseri Olay'da....

Başkan Akay'dan çiftçilere davet!

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'nde geri sayım başladı. Kooperatif, 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 10:00’da RHG Enertürk Enerji Stadyumunda 2022 ve 2023 Faaliyet Yılına ait 70'inci ve 71'inci Olağan Genel Kurul Toplantılarını yapacak. 

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile üye çiftçileri genel kurula davet etti. 

Başkan Akay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "Buna er meydanı derler, bunda söz olmaz. Çifte yürekli kadın ve erkek çiftçiler gelir bu yane.

Türk çiftçisinin öz kuruluşu, yüz akı kuruluşu; Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifinin olağan Mali Genel Kurulu 31 Temmuz Çarşamba günü Saat: 10.00'da Kayseri Şehir Stadyumunda yapılacaktır.

Türk Çiftçisinin gür sesinin duyulacağı bu genel Kurulumuza bütün çiftçilerimiz davetlidir. Güzellikle, coşkuyla, vakarla, Kayseri Şeker Çiftçisine yakışır bir olgunlukta Genel Kurul için Haydin Genel Kurula..." dedi.