Başkan adayı iddialı konuştu: Sessiz, duyarsız, kör, sağır bir odanız olmayacak!

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Adayı Ali Çolakoğlu, özellikle pandemi döneminde yaşadıkları büyük sorunları kendi çabalarıyla aşmaya çalışan bakallar ve bayilerin çok yalnız ve hizmete hasret kaldığını belirtti. Çolakoğlu, 'Birçok sorunumuzun çözümü için göreve gelir gelmez icraatlara başlayacağız' dedi.

Başkan adayı iddialı konuştu: Sessiz, duyarsız, kör, sağır bir odanız olmayacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeni yılın herkese hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Adayı Ali Çolakoğlu, pandemi döneminin bilinen kahramanlarının sağlık çalışanları, günlük yaşamda da gizli kahramanların ise bakallar olduğunu ifade ederek, “Maalesef pandemi döneminde sorunları ile baş başa bırakılan bakkallarımız ve bayilerimiz kendi imkanları ile sorunları aşmaya çalıştı. Bu süreçte oda üyelerimiz büyük bedeller ödedi. Ancak buna rağmen işyerlerini açık tuttukları gibi kredi kartı borcundan dolayı kapanan çok sayıda insanımıza da kapılarını açarak veresiye vermek suretiyle günlük yaşamda yaşanabilinecek üzücü olayların da önüne geçtiler. O nedenle kim ne derse desin pandemi döneminin gizli kahramanları odamızın üyeleri olan bakkallarımızdır” dedi. 4 aydır bakkalları ve bayileri ziyaret ettiklerini aktaran Başkan adayı Çolakoğlu, “Oda üyelerimizin sorunlarını tek tek dinledik. Sorunları biliyor ve ne tür çözümler üretileceğini, neler yapılacağını çok iyi biliyoruz. Kayseri’de yapacağımız örnek çalışma ile tüm Türkiye’de ses getireceğiz. Hizmet tecrübe ister. Bizim gördüğümüz ve sahada yükselen ses şu; Bakkal ve bayiler Odası üyeleri yalnız kaldı. Artık üyelerimizin sesi olacağız. Onlar yalnız değil. İşinizi yarına bırakmayacağım. Her konuda yanınızda olacağım. Biz büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.
“Her esnafımıza ulaşacağız her eli sıkacağız her derdi her fikri dinleyeceğiz” diyen Çolakoğlu, yaptığı tespitleri şu ifadelerle anlattı;  “Bu oda tüm esnafımızın kazanınca hep birlikte yöneteceğiz. Hep birlikte daha güçlüyüz. 45 yıldır esnafım. Melikgazi Belediyesi eski meclis üyesiyim. Sizin sıkıntılarınıza şahidim. Hep birlikte bütün sıkıntıları aşacağız. Sizler için her kapıyı aşındıracağız ve her kapıyı birlikte açarak sorunlarımızı çözeceğimizden eminiz. Sessiz, duyarsız, kör, sağır bir odanız olmayacak. Sizlere hizmet etmek için çalışacağız. Sorunları biliyoruz. Yıl 2022 fakat hala bakkallar ve bayiler odasına ait internet sitemiz yok. Odamızı aktif hala getireceğiz. Her kanun değişikliğinden haberdar olacaksınız, üyelerimiz için ihtiyacı olan tüm anlaşmalı kurumlardan ticari haberlerden oda faaliyetlerimizden haberdar olacaksınız.”