Başkan Adayı: Hemşerilerimiz ilçelerde de ucuz ekmeğe kavuşacak

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan Belediye Başkanı seçilmesi halinde Kayseri'nin ilçelerine de ucuz ekmek ulaştıracağını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Adayı: Hemşerilerimiz ilçelerde de ucuz ekmeğe kavuşacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan Belediye Başkanı seçilmesi halinde Kayseri'nin ilçelerine de ucuz ekmek ulaştıracağını açıkladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Seçim tarihinin yaklaşması ile siyasi partilerde ve belediye başkan adaylarında da yerel seçim mesaisi hız kazandı. Partiler ve adaylar seçim vaatlerini kamuoyuna açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Arıkan Başkan seçilmesi halinde Kayseri'nin ilçelerine ucuz ekmek ulaştıracağının sözünü verdi. Arıkan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kayseri'de kent ekmeğin kapasitesini artıracağız. Kent ekmeği her yere yayacağız. Hemşerilerimiz ilçelerde de ucuz ekmeğe kavuşacak. Önce insan, önce Kayseri."