Başkan Adayı Arık: Korkunun ecele faydası yok! 

CHP Melikgazi ilçe Başkan Adayı Turan Arık 3 Kasım 2024 tarihinde yapılacak kongre öncesi açıklamalarda bulundu. Arık, 'O kantar çıkışın adresidir. Bu yüzden korkunun ecele faydası yok!' dedi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Başkan Adayı Arık: Korkunun ecele faydası yok! 

27 Ekim 2024'te yapılması planlanan CHP Melikgazi İlçe Kongresinin tarihi geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkez tarafından 3 Kasım 2024'e ertelenmişti.

CHP Melikgazi ilçe Başkan Adayı Turan Arık'tan kongreyle ilgili önemli bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Arık şu ifadelere yer verdi: "Melikgazi ilçemizin kıymetli üyeleri;
Melikgazi ilçe Başkanlığı seçimlerinin iptali için Melikgazi ilçe seçim kuruluna başvurdular, haksız itirazları RET edildi. Bununlada yetinmediler şimdide Yüksek seçim Kuruluna seçimlerin iptali için başvurdular. Seçim kurulları arasında mekik dokuyabilirler! Dokuyorlar da! Her kapıya çaresizce başvurabilirler! Başvuruyorlar da! Ama bilin ki er ya da geç Hak yerini bulur. Partilinin iradesinden kaçamazsınız. Bilin ki o irade er ya da geç tecelli eder, edecektir de! Kıymetli delegelerin kantarı adildir! O kantar çıkışın adresidir. Bu yüzden korkunun ecele faydası yok! 

Umutsuzluğu umuda çevirmek için, Melikgazi’yi, Kayseri’yi de aydınlık günlere taşımak için hep birlikte mücadeleye ihtiyacımız var.  Bizler, birilerinin keyfi, koltuk sevdası, hırsı için değil, halkın hak, hukuk kavgası için, halkın iktidarı için yola çıktık. Bizler, birileri gibi kin, nefret tohumları serpmek için değil, birliği, beraberliği, sevgiyi yeşertmek, ortak paydaları büyütmek için bu onurlu  yola baş koyduk. 

Bu yol değişimin, bu yol iktidar olmanın yolu. Bu yol halkçı Melikgazi’nin yolu. Gelin bu yolda, güzel günlere birlikte yürüyelim. Gelin 3 Kasım’da Mavi’de buluşalım. Gelin adalet için, demokrasi için tanış olalım, bir olalım, iri olalım, diri olalım.  Bu duygu ve düşüncelerle, 3 Kasım 2024 tarihinde yapılacak olan Melikgazi İlçe Başkanlığı seçimlerinde desteğinizi bekliyorum." dedi.