Başkan açıkladı: Kayseri'de Cuma günü açılıyor!

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış, 19 Ocak 2024 Cuma günü saat 11.00'de Küçükali Mahallesi'nde yapacakları açılışla ilgili açıklama yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Başkan açıkladı: Kayseri'de Cuma günü açılıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış, Cuma günü yapacakları açılışla ilgili bilgi verdi. Melikgazi'ye bağlı Küçükali Mahallesi'nde yapılacak olan açılış programının saat 11:00'de başlayacağı ifade edildi. 

Başkan açıkladı: Kayseri'de Cuma günü açılıyor!

Kayseri Valiliği bünyesinde kurulan kısa adı KAYDEM olan Kayseri Değerler Eğitim Merkezi tarafından hayata geçirilen  ''Erdemlerimizle Varız'' projesi kapsamında spor kulüplerine bir yenisi daha ekleniyor. 

Hangi alanlarda eğitimler verilecek?

Resmi ve sivil kurumların işbirliğiyle açılan ERVA spor kulüpleri ihtiyaç olan  mahallelere açılıyor. Projede Kayseri Ticaret Borsası da yer aldı. Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış,  Küçükali Mahallesi’nde Borsa tarafından Erva Spor Okulu'nun açılışının yapılacağını söyledi. 19 Ocak 2024 Cuma günü saat 11.00’de yapılacak açılışla birlikte Erva spor okulunda boks, taekwondo, jimnastik ve dart eğitimleri verilecek. Spor eğitimleri yanı sıra alanında uzman kişiler tarafından değerler eğitimi, adabı muaşeret, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam , psikolojik destek ve rehberlik, ekolojik okur-yazarlık alanlarında  da destek eğitimleri yapılacak. Bağlamış, tüm vatandaşları açılışa davet etti.

Başkan açıkladı: Kayseri'de Cuma günü açılıyor!