Bünyan'a bakın ne yapılıyor?

Bünyan Şoförler Odası Erva Spor Okulları antrenmanında çocuklar ve yetkililerle bir araya gelen Belediye Başkanı Selahattin Metin, ilçeye bir de müjde verdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bünyan'a bakın ne yapılıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Bünyan Şoförler Odası Erva Spor Okulları antrenmanına katıldı. Burada çocuklar ve yetkililerle buluşan Başkan Metin, talep ve istekleri dinledi. Antrenmanın ardından çocuklara bir de müjde veren Metin, ilçeye yeni bir halı saha yapılacağı duyurdu.

Başkan açıkladı! Bünyan'a bakın ne yapılıyor?

Başkan Metin açıklamasında, “Erva Spor Okullarının fikir babası, Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek'e teşekkür ediyorum. Evlatlarımız bizim geleceğimiz. Geleceğimize sahip çıkmamız, doğru yönlendirmeler için projeler üretmemiz gerekiyor ve bu alanda çalışmalar yapıyoruz. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteği ile ilçemizde yeni bir halı saha yapına başlayacağız. Uygun alan arıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Başkan açıkladı! Bünyan'a bakın ne yapılıyor?

Antrenmanda Kayserispor Taraftarlar Dernek Başkanı Ahmet Dirgenali ile de görüşen Metin, çocuklar için forma ve antrenman malzemelerinin sözünü aldı. Çocuklar tezahüratlar eşliğinde sevinçlerini paylaşarak teşekkür etti.
 

Başkan açıkladı! Bünyan'a bakın ne yapılıyor?