Barsama'ya kepçeler girdi!

Kayseri'nin nefes alınan yeşil yerlerinden olan Kocasinan ilçesindeki Barsama Mahallesi'ndeki mesire alanında ne yapılıyor? Ağaçların içerisinde yer alan iş makineleri dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Barsama'ya kepçeler girdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan ve özellikle dr gelirli vatandaşların piknik yapmak, aileleriyle birlikte stres atmak için yoğun ilgi gösterdiği Barsama Mahallesi'ndeki mesire alanında görülen iş makineleri dikkat çekti. Bölgede ağaçların içerisinde ortaya çıkan iş makinalarıyla ne yapılıyor?

Barsama'ya kepçeler girdi!

Bölge çalışmayı kim, neden yapıyor?

Bu konuda Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından bir çalışma yapıldığı ortaya çıktı. DSİ 12'nci Bölge Müdürü Rahmi Şahin de mesire alanına giderek çalışmaları inceledi ve bilgi aldı. 

Barsama'ya kepçeler girdi!

DSİ'den yapılşan açıklamada, 'Bölge Müdürümüz Sayın Rahmi Şahin, Bölge Müdür Yardımcılarımız Serkan Kaman ve Aslı Erdoğan eşliğinde Kayseri Barsama Regülatörü Mesire Alanı Rekreasyon Projesi'inde incelemelerde bulundu' denildi. 

Çalışmalar neden yapılıyor?

Diğer yandan yapılan çalışmalarla bölgede çevre düzenlemelerinin yapıldığı, su akışına yönelik bazı önlemlerin alındığıve halkın daha temiz ve daha güvenli bir ortamda gezinti ve piknik yapmasının maçlandığı ifade edildi. 

Barsama'ya kepçeler girdi!

Ağırnas incelemesi

DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin, beraberindekilerle birlikte Melikgazi ilçesine bağlı Ağırnas Mahallesi'nde bağ ve bahçeleri sulama amaçlı yapılan araştırma sondaj çalışmalarını da yerinde inceledi.