Baran Ali Gezek, Galatasaray'ın Gündeminde - Kayserispor Haberleri

Kayseri Anadolu Haber, Kayserispor'un genç yıldızı Baran Ali Gezek'le ilgilendiğini yazdı. 18 yaşındaki futbolcunun sezonda gösterdiği performans, Okan Buruk'un radarına girdi. Detaylar Kayseri Olay Haber bülteninde…

Baran Ali Gezek, Galatasaray'ın Gündeminde - Kayserispor Haberleri

Galatasaray, Türk futbolunun yeni yıldız adaylarından Kayserisporlu Baran Ali Gezek'i kadrosuna katmak için şimdiden kolları sıvadı. Kayserispor'da 17 yaşında profesyonelliğe adım atan ve Türkiye U19 Milli Takımının sürekli futbolcularından olan Gezek, transfer döneminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor.
Kayseri Anadolu Haber; Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un genç oyuncunun kapasitesinden oldukça etkilendiği ve yönetime yaptığı açıklamada, ‘Baran tam bize göre, alabiliriz’ dediğini yazdı. 
Baran Ali Gezek, Kayserispor’a 13 yaşında altyapı antrenörü Alper Salgın tarafından kazandırıldı. Salgın'ın Türk futboluna kazandırdığı bu genç yetenek, son haftalarda Kayserispor'da forma şansı bulamasa da, Türkiye'nin üç büyük kulübü tarafından yakından takip ediliyor. Bu sezon Kayserispor formasıyla 6 maçta toplam 97 dakika alan Gezek, U19 Milli Takım'da önemli performanslar sergiliyor.
Geçtiğimiz sezon teknik direktör Çağdaş Atan, Baran Ali Gezek hakkında ‘geleceğin yıldızı’ olarak açıklama yapmıştı. Atan, görev aldığı süre içinde de Gezek’e şans vererek, gelişiminde önemli katkı sağlamıştı. 

Baran Ali Gezek, Galatasaray'ın Gündeminde - Kayserispor Haberleri

Berna Gözbaşı Başkanlığında Kayserispor, genç futbolcu Baran Ali Gezek'i profesyonel yapmıştı. Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada ise; "Altyapı futbolcularımızdan Baran Ali Gezek ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanılmıştı. 

Kayseri Anadolu Haberde yer alan haber için tıklayın