BanyoTuvalet.com 20 yıllık deneyimiyle yüzde 100 müşteri memnuniyeti sunmayı hedefliyor...

İşlevselliğin yanı sıra dayanıklılık ve tasarımlarındaki estetik ile de kullanım konforu sunar. Bu sayede banyolardan beklenti artarken firmamız bu beklentileri tam anlamıyla karşılayarak evinize değer katar.

BanyoTuvalet.com 20 yıllık deneyimiyle yüzde 100 müşteri memnuniyeti sunmayı hedefliyor...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Günümüz banyoları yalnızca temizlik ihtiyacını karşılayan alanlar olmanın dışına çıkmış durumdadır. Günlük hayatın stresi ve yorgunluğundan arınarak rahatlanılan banyolar, işlevsel yapılarıyla kullanıcılarından tam not alır. İşlevselliğin yanı sıra dayanıklılık ve tasarımlarındaki estetik ile de kullanım konforu sunar. Bu sayede banyolardan beklenti artarken firmamız bu beklentileri tam anlamıyla karşılayarak evinize değer katar.

İstanbul Pendik’te faaliyet gösteren BanyoTuvalet.com 20 yılı aşkın süredir duşakabin imalatı, duşakabin teknesi, küvet ve banyo dolabı imalatı yapmaktadır. Ürün çeşitliliğiyle geniş müşteri kitlesine en doğru ve kaliteli hizmeti sunan firmamız, bulunduğu lokasyon ve çevresinde duşakabin konusunda lider konumda yer alır. Üstün kalite ve uygun fiyat politikasıyla hizmetlerine devam eden firmamız, sizlere her daim mükemmel duş keyfi ve konforu sunmayı amaçlar. Duşakbin imalatının yanında banyo dekorasyon hizmetleri de sunarak hizmet yelpazesini oldukça geniş tutan firmamız, %100 yerli üretimle ortaya koyduğu ürünleriyle banyolara sıra dışı çözümler sunacak kaliteye sahiptir.

Üstün ürün ve hizmet anlayışıyla kaliteden ödün vermeyen firmamız, %100 müşteri memnuniyeti, ürün garantisi, dekoratiflik ve fonksiyonelliği bir arada sunan ürün portföyüyle siz değerli müşterilerimize en doğru duş ve banyo çözümlerini sunar. Firmamız duşakabin imalatı sektöründe seçkin ve öncü marka olma yolunda hızla ilerler. Müşterilere verilecek en iyi hizmetin memnuniyet ve kalite olduğunu bilerek hareket eden firmamız, bu yolda edindiği prensiplerle sektördeki konumunu korumaya ve daha da ilerlemeye devam eder.

İmalattan montaja kadar her noktada alanında uzman ekip üyelerimiz; kaliteli hizmet, kaliteli ürün, hızlı teslimat ve en uygun fiyat garantisiyle kusursuz hizmet almanızı sağlar.

Yaşam alanınıza konfor, ergonomi ve kalite getiren firmamız banyolarınıza değer katmayı amaçlar.