BAL'a kim çıkacak?

BAL'a kim çıkacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hafta sonunda kritik bir maç futbol severleri bekliyor ve haftalardır herkes bu doksan dakikayı bekliyor. Nefeslerin tutulacağı karşılaşmada kazanan takım Bölgesel Amatör Lig’de devam edecek.

BAL baraj maçında karşı karşıya gelecek olan Süper Amatör Kümenin şampiyonu Yolspor ile Talasgücü Belediyespor kozlarını paylaşacak. Zolru mücadeleye oldukça iyi hazırlanan Turuncu-Siyahlılar, hafta sonunda oynayacağı kader maçının hazırlıklarını Tecrübeli antrenör Mehmet Susamış yönetiminde Argıncıkta yer alan Karayolları tesislerinde sürdürüyor. Oldukça kritik bir maç oynayacaklarını belirten Mehmet Susamış, “Hak eden kazansın. 26 haftalık bir lig maratonunda şampiyonluk için mücadele ettik ve hedefimize ulaştık. İnşallah, hafta sonu Talasgücü Belediyespor’u yenerek BAL’a yükseleceğiz” dedi. Geçtiğimiz sezon BAL’dan düşmemek için Talasgücü Belediyespor ile baraj maçı oynayarak Süper Amatör Kümeye düşen Yolspor, 2-0 kaybettiği maçından bir nevi rövanşını almak için sahada olacak.

Turuncu-Siyahlıların antrenörü Mehmet Susamış, Hak eden kazansın dedi. Susamış, “Oldukça zorlu maçlar oynadık. Süper Amatör Kümede şampiyonluk yarışını Belsinspor ile kafa kafaya götürdük ve son haftalarda rakibimizi yenerek büyük bir avantaj yakaladık. Ligde liderliğe yükseldik. Liderliğimizi son haftaya kadar taşıyarak şampiyonluğumuzu ialn ettik ve BAL’a yükselmek için baraj maçı oynamaya hak kazandık. Hafta sonunda da Talasgücü Belediyespor ile karşılaşacağız ve BAL’a çıkmak için oldukça kritik bir doksan dakika oynayacağız. Şu an için maçı kazanmaya odaklandık” şeklinde açıklama yaptı.

Talasgücü Belediyespor ile Yolspor arasında oynacak BAL Ligi baraj maçı Pazar günü saat 15.00’de Sümer 1 Nolu sahada oynanacak.