Bakın Vali Çiçek'i en çok ne şaşırtmış!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek dün akşam saat 20:00'de Olay Türk TV canlı yayınında Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Bakın Vali Çiçek'i en çok ne şaşırtmış!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek dün akşam saat 20:00'de Olay Türk TV canlı yayınında "Sansürsüz" adlı program kapsamında Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Vali Çiçek yaptığı açıklamada Kayseri ilinin Bursa ili olan benzerliğine de vurgu yaptı.

Vali Çiçek yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: "Kayseri'yle ilgili beni ilk geldiğimden itibaren en çok şaşırtan şey sokaklarda yürüdüğümde bunu hep söylüyorum. Hani sanki bin beş yüz yıl öteden Ahmet amca size selam verecek gibi hissediyorsunuz. O yönüyle de biraz Bursa'yı andırıyor benim kafamda. Bursa, Osmanlı'nın başkentlerinden birini yapmışsa Kayseri de Selçuklu'nun başkentliğini yapmış. Bursa, Uludağ'ın eteklerinde kurulmuşsa, Kayseri, Erciyes'in eteklerine kurulmuş. Bursa'nın sokaklarında Osmanlı'dan bir eser göreceksiniz. Kayseri'de Selçuklu'dan, Anadolu Selçuklu'dan eserler, beyliklerden eserler görüyorsunuz. Muhteşem eserler görüyorsunuz. O yönüyle beni çok şaşırttı." Kayseri'de Vali Çiçek'i en çok şaşırtan şey!