Baki Ersoy'dan dikkat çeken Göztepe maç yorumu!

Kayserispor, İzmir deplasmanında Göztepe'ye 3-0 yenildi. Maçı MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da izledi. Ersoy, Göztepe maçında çok sayıda eksik olduğunun altını çizdi. Ersoy, Beşiktaş maçı öncesinde de dikkat çeken bir yorumda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Baki Ersoy'dan dikkat çeken Göztepe maç yorumu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Lig’de kan kaybetmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım, İzmir deplasmanında Göztepe’nin konuğu oldu. Sarı-Kırmızılı takım renktaşı Göztepe’ye 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Eyüpspor ve Trabzonspor maçlarında yorgun düşen Burak Yılmaz’ın ekibi, Göztepe karşısında adeta tel tel döküldü.

Baki Ersoy'dan dikkat çeken Göztepe maç yorumu!

Baki Ersoy da İzmir'de takımı yalnız bırakmadı

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da maçı izleyenler arasında yer aldı. Ersoy, zorlu geçen doksan dakikayı teknik direktör Burak Yılmaz ile birlikte izledi. Sarı-Kırmızılı takımda çok sayıda eksik olduğunun altını çizen Ersoy, Beşiktaş maçına vurgu yaparak, şunları söyledi: “Kayserispor çok sayıda sakat ve eksik futbolcusuyla çıktığı Göztepe maçında keşke bugün galip gelseydi ama olmadı maçı kaybettik. Önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçında Kapalıkale önderliğinde tribünleri doldurup, tutkulu bir taraftar grubuyla inşallah moral bulacağız. Göztepespor’u ve centilmen taraftarını tebrik ediyorum. Kayserisporumuzun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sevdamız Kayserispor.”

Kayserispor, bu sonuçla 6. haftayı puansız tamamlamış oldu.