Bakanlıktaki ziyarette neler konuşuldu?

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Bakanlıktaki ziyarette neler konuşuldu?

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan Çevre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. 

Ziyaret sonrasında Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, “X” sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bakan Özhaseki ile gerçekleştirdikleri görüşmeyi duyurdu. Elitaş, paylaşımında, deprem konutlarının inşasındaki son durumu ve bölgenin ayağa kaldırılmasındaki süreci istişare ettiklerini belirtti. 

Bakanlıktaki ziyarette neler konuşuldu?

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş “X” sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım; “Bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki‘yi, Genel Başkan Vekili Yardımcımız Sn. Hacı Turan ile birlikte makamında ziyaret ettik. Deprem konutlarının inşasında gelinen son durumu ve bölgenin ayağa kaldırılmasındaki süreci istişare ettik. Sn. Bakanımıza nazik ve samimi sohbeti için teşekkür ediyor. Kendisine ve tüm çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi.