Bakanlık Kayseri'de 33 arsa satacak! İşte arsaların satılacağı yerler

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı aralarında Kayseri'nin de yer aldığı 47 ilde 826 muhtelif arsaları açık artırmayla satışa çıkaracak. Satışa çıkacak arsalarla ilgili tüm detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bakanlık Kayseri'de 33 arsa satacak! İşte arsaların satılacağı yerler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arsa satacak. Bakanlık bünyesinde bulunan arsalarla ilgili olarak açıklama yapan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 47 il ile ilgili ihale düzenleneceğini duyurdu. Açık arttırma ile satışa çıkacak arsalar için ödeme yüzde 25 peşinat ve 24 ay vade imkanı ile yapılabilecek. Bakanlık peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim uygulanacağını duyurdu. 

İhale ne zaman yapılacak?

Diğer yandan söz konusu arsalarla ilgili açık artırma 24-25-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Ankara Çankaya’da Bilkent Otel ve Konferans Merkezi’nde, İstanbul’da ise Halkalı’da bulunan İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda yapılacak. İhale başlama saati ise 10:00.

Kayseri'de arsalar hangi ilçelerde satışa çıkacak?

Kayseri'de 33 arsa satılacak. Arsalar Develi, İncesu, Kocasinan, Melikgazi, Sarıoğlan ve Talas'ta yer alıyor. En fazla arsanın satıldığı il ise 89 ile Konya oldu. Ankara'da 75, Mersin'de 61, Mardin 52, İstanbul 45, Kırklareli 43 arsa satışa çıkacak.

İşte Kayseri'de satışa sunulan arsalar ve bulundukları bölgeler

Bakanlık Kayseri'de 33 arsa satacak!