Bakandan kritik açıklama! Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı bir televizyon programında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği sorusuna yanıt verdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bakandan kritik açıklama! Elektrik ve doğalgaza zam gelecek mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı bir televizyon programında soruları cevapladı. Bakan Bayraktar, Kayserililerin de yakından takip ettiği elektrik ve doğalgaz fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Nisan ayında zam yapılmadığını söyleyen Bayraktar, “87-88 dolara gelen petrol fiyatları var. Doğalgazda yukarı yönlü bir hareket görmeye başladık. Bunlardan bağımsız olmamız söz konusu değil ama en uygun şekilde vatandaşlarımıza nasıl sunabiliriz bunun çabası içerisindeyiz. Nisan ayında zam yapılmadı, mayıs ayında da zam beklentisi gözükmüyor.” ifadelerini kullandı. 

Doğalgaz desteklerinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya da yanıt veren Bayraktar, “İmkanlarımız dahilinde yapılabilecek ne varsa onları yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.