Bakandan Kayseri Şeker'e ziyaret

Bir dizi programlara katılmak üzere Kayseri'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kayseri Şeker'i ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bakandan Kayseri Şeker'e ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi ziyaretler yapmak ve programlara katılmak üzere Kayseri’ye geldi. Kentteki programına Düver Hızlı Tren şantiyesinde inceleme, brifing, basın açıklaması ile başlayan Bakan Uraloğlu, ardından Kayseri Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. 

Bakandan Kayseri Şeker'e ziyaret

Uraloğlu, Kayseri Valiliği tarafından paylaşılan resmi programında olmamasına rağmen önce Kayserispor Tesislerini ardından ise Kayseri Şeker’i ziyaret etti. Uraloğlu'nu Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay karşıladı.

Bakandan Kayseri Şeker'e ziyaret

Kayseri Şeker tarafından Uraloğlu’nun ziyaretine ilişkin bir açıklama yapılarak, “Bugün, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Sayın Hulusi Akar, AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Mustafa Elitaş, Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek, Değerli Kayseri Milletvekillerimiz Sayın Ayşe Böhürler, Sayın Murat Cahit Cıngı ve Sayın Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile AK Parti Kayseri İl Başkanı Sayın Fatih Üzüm'ü Kayseri Şeker'de ağırladık. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran kıymetli misafirlerimize teşekkür ederiz.” denildi. 

Bakandan Kayseri Şeker'e ziyaret